Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Testimoni

TESTIMONI

 

YUSRI

Umrah 7 Dis 2017

Terima kasih kpd ustaz azhar, ustaz zaki n pengurusan syaza kerana memberi perkhidmatan terbaik utk kami semua. semoga Allah membalas dgn ganjaran pahala dan doa kami dan ibadat disana di makbul oleh Allah Inshaalah

WAN MOHD NAZIRAN WAN TAIB

Umrah 29 Mei 2015

Pihak kami amat berpuas hati dengan setiap urusan dan perjalanan umrah kami bermula dari pendaftaran umrah sehinggalah kami selesai mengerjakannya dan selamat kembali ke tanahair.Ini adalah pengalaman pertama kami ke Tanah Suci dan Alhamdulillah dengan khidmat cemerlang yang disediakan oleh pihak Syaza. Overall memang kami sangat2 berpuas hati dan pastinya jika diberi kesempatan dan peluang untuk ke sana lagi kami takkan ragu2 untuk menggunakan khidmat Syaza Travel.

HJ YUSUF

Umrah 27 Apr 2017

Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Salam Firah dan Zurin, Saya dan keluarga ingin mengucapkan terima kasih atas segala bantuan yang dihulurkan oleh pihak Syaza, terutamanya Firah sendiri, Tuan Haji dan Hajah, Zurin dan semua staf dan mutawif di Mekah dan Madinah. Secara keseluruhan, semuanya sangat memuaskan, Alhamdulillah. Saya doakan Syaza terus maju, insyaAllah

SYED ROZHAN SYED HASSAN

Umrah 01 Feb 2015

Terima kasih. I and the family enjoyed the recent umrah trip with the group.Chief Shahrein has been very helpful; tolong sampaikan salam terima kasih saya dan keluarga juga kepada beliau. InsyaAllah kita jumpa lagi di masa hadapan.

SUKRI MUHAMAD

Umrah 27 Apr 2017

Alhamdullillah, kami selamat pergi dan pulang ke tanah air dan kami benar-benar selesa dan gembira mengerjakan Umrah dan Ziarah bersama Syaza Travel. Terima kasih diatas segala budi baik pihak Syaza. Semoga Allah memberkati dan memajukan lagi Syaza Travel.

YUZAIDEY BIN ABDULLAH

Umrah 13 Jul 2014

Alhamdullilah, Syaza Travel did a very good job during my umrah journey recently. Almost every matters was well taken care by Syaza personnel, from departure until landed. I would like to thanks a lots to both of Syaza founder ( Hj Amran n Hjh Zarina ) which they were together with us during perform the umrah. I wish a best of luck to Syaza Travel with your serious efforts and sincere dedication, you were sure to succeed. Congratulations, well done. May you always keep up the good work and may Allah bless you always
 

ASNIATI BINTI HAMIDE

Umrah 14 Dis 2017

Assalamualaikum pn hjh.apa kbr?lupa nk ucap jutaan trima kaseh sbb byk tlg kmi dlm trip syaza 14-25hb baru2 ni.mmg the bestla..sempat msj fiza je aritu.bsyukur sgt dtemukn dgn travel agensi syaza yg sgt baik,service tbaik.semoga Allah melimpahkn kemualiaan dan rahmat pda sluruh ahli n kluarga syaza travel.amenn??

WAN NUDRI

Umrah 7 Dis 2017

Syukur selamat sampai ke Malaysia selepas melalui misi ibadah dan penyucian jiwa di Madinah dan Mekah. Jutaan terima kasih kepada Ust Azhar dan Syaza Travel Sdn Bhd, serta rakan2 umrah. Semoga Allah menerima segala ibadah dan doa kita, mohon maaf jika ada salah silap. Jika ada apa2 majlis kesyukuran selepas ini, sudilah menjemput untuk terus bersilaturrahim. T.kasih semua, wassalamualaikum wrt. wbt.

USTAZ SANI

Umrah 14 Dis 2017

Alhamdulillah… Allah permudahkn urusan kita… semua ni adalah ats kerjasama pihak syarikat syaza yg sgt byk mmbantu saya… dan merupakan satu2nye syarikat yg prnah saya sertai mudah berurusan dan menjaga kpntingan jemaah…. pihak pngurusan syaza hj imran dan hjh zarina memg terbaik…. dibantu juga hj hamde dan hj ramzee serta jemaah semua yg sgt memahami… ini membuatkan kita boleh kekal mnjadi satu kluarga….

USTAZ AMIR

Umrah 14 Dis 2017

Saya juga ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kpd pengurusan Syaza Travel yang memberikan pengurusan terbaik..mutawwif ust sani yg banyak membantu dan membimbing jemaah..para jemaah yang sporting dan memberi kerjasama yg baik..mudah mudahan umrah kita diterima oleh allah..dan dijemput lagi menjadi tetamunya..saya mohon ampun maaf jika ada salah dan silap sepanjang perjalanan umrah kita 14-25 dis..
Moga ikatan ukhwah terus berkekalan..amin

MOHD EFFENDY BIN MAT ARIS

Umrah 31 Jan 2018

Assalamualaikum tn Hj, terimakasih dan tahniah pada pengurusan jemaah umrah syarikat tuan haji. Alhamdulillah semuanya lancar dan perkhidmatan yg baik termasuk perkhidmatan mutawwif. Small hiccups tu biasa la, mana2 pun ada. Teruskan tn haji, moga diberkati AlLah SWT

MOHD SAID BIN EMBONG

Umrah 14 Dis 2017

Alhamdulillah dan syukur kepada Syaza Travel, mutawif Ustaz Sani, Ustaz Amran, Ustaz Amir, Ustaz Ramzi…

Terima kasih kpd syaza and the team yg sangat komited dan ikhlas menjaga kebajikan jemaah. Semoga Allah rahmati kalian dan jemaah 14/2017 di dunia dan akhirat. Semoga kita dijemput lagi menjadi tetamu Allah. Maaf kekurangan kami ketika bersama….tqvm 
 

ROHANI IBRAHIM

Umrah 12 Dis 2016

Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Saya & suami nak ucapkan byk terimakasih kpd Hajjah & Uztaz. Bersyukur sgt dpt menjlnkan ibadat umrah dgn mudah kerana pertolongan Allah serta dibantu oleh petugas-petugas Syaza. Kita doakan Syaza terus berkembang maju. Dan kalau ada rezeki boleh pergi umrah dgn Syaza lagi di masa hadapan.